Sofie Van den Eynde


Sofie Van den Eynde

Sofie behaalde haar diploma als logopediste  in 2003. Ze werkte steeds als zelfstandig logopediste en sinds 2006 is ze praktijkcoördinator. Vanaf 2006 werkte ze als GON-begeleidster en tot op heden als ondersteuner type 7 dysfasie, ASS & type 4.
Sofie specialiseerde zich voornamelijk in het behandelen van kinderen met taal- en leermoeilijkheden. Ze volgde verschillende opleidingen waaronder Metaphon en Hodson & Paden.
Sofie geeft typ10 lesjes.

Contact: [email protected], 016/43.72.14 of 0496/68.45.91

Eva De Becker

Eva behaalde haar diploma als logopediste aan de KU Leuven in 2017 en werkt sindsdien in onze praktijk. Naast haar werk als zelfstandige logopediste, is ze ook actief als OKAN-leerkracht op een lagere school. Ze heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van diverse leerproblemen, waaronder dyslexie, dysorthografie en dyscalculie, alsook taalstoornissen en articulatiemoeilijkheden. Daarnaast behandelt zij patiënten met afwijkende mondgewoonten (OMFT). Eva begeleidt tevens toekomstige logopedisten als stagebegeleider vanuit de KU Leuven.

Op dit moment volgt Eva ook een opleiding tot leraar lager onderwijs via afstandsonderwijs.

Contact: [email protected],  016/43.72.14


Lien Wiame

Lien studeerde in 2013 als logopediste af in Leuven. Ze startte daarna in een praktijk in Brussel waar ze werkte met kinderen met leer-, taal- en articulatieproblemen en schoolde zich ondertussen bij tot leerkracht lager onderwijs.

Na even in het onderwijs gestaan te hebben, keerde ze met nieuwe inzichten terug naar het logopedisch werkveld. Ze deed verder ervaring op in logopedische diagnostiek op de dienst kinderpsychiatrie in het UZ Brussel. Daarnaast werkte ze ook in onze praktijk in Kessel-Lo. Sinds september 2022 besloot ze zich voltijds te richten op het geven van therapie in de praktijk.

Lien specialiseerde zich voornamelijk in het behandelen van kinderen met taal- en articulatiemoeilijkheden. Ze volgde de opleidingen Metaphon, Hodson & Paden en Prompt.

Contact: [email protected], of 016/43.72.14Maud Parys

Maud studeerde in 2003 af als logopediste aan de K.U.Leuven. Ze startte aansluitend in een groepspraktijk te Leuven en behaalde een jaar later tevens haar diploma van de academische lerarenopleiding. Ze heeft een uitgebreide ervaring opgebouwd als zelfstandige logopediste en werkte ook in het onderwijs als GOK-ondersteuner, zorgcoördinator en studietrajectbegeleider.

Maud heeft zich gespecialiseerd in leer-, taal- en neurologische stoornissen. Ze volgde de opleiding talentgericht werken wat ook telkens haar uitgangspunt is voor elke begeleiding.

Contact: [email protected], of 016/43.72.14


Lize-Lore De Vleesschauwer

Lize-Lore is logopediste. Ze heeft ervaring met taal-, articulatie-, en leerproblemen bij kleuters en lagereschoolkinderen. Daarnaast heeft ze ervaring met ASS en ADHD.

Contact: [email protected] of 016/43.72.14Sarah Valvekens

Sarah studeerde in 2017 af als logopediste aan de KU Leuven. Daarna startte ze als logopediste in een praktijk in Sterrebeek waarbij ze vooral werkte met kinderen met leer- articulatie- en taalproblemen. Dit werd gecombineerd met een opleiding als leraar dat behaald werd in het jaar 2019  aan het CVO. In 2022 behaalde Sarah haar postgraduaat meertaligheid.

Naast haar werk als zelfstandige logopediste, is ze ook werkzaam als ondersteuner type 7 (ondersteuning van kinderen met een taalproblematiek en/of gehoorproblematiek). Sarah specialiseerde zich voornamelijk in het behandelen van kinderen met diverse leerproblemen (dyslexie, dysorthografie en dyscalculie) en (meertalige en niet-meertalige) taalproblemen.

Contact: [email protected] of 016/43.72.14


Lies Lelong

Lies behaalde haar diploma als leerkracht in 2007. Ze werkte 6 jaar bij Eureka onderwijs vzw. Nadien werkte ze als zorgleerkracht binnen het gewoon onderwijs en het buitengewoon onderwijs. Sinds januari 2022 werkt ze als leerondersteuner vooral bij leerlingen type 3, ASS en BA.

Lies geeft typ 10 lesjes en individuele studiebegeleiding.

Contact: [email protected] of 016/43.72.14Inneke Van den Ende

Inneke Van den Ende is klinisch psychologe (KU Leuven, 2020) en volgt een postgraduaat als gezinstherapeute (KU Leuven, Context). Zij versterkt de praktijk sinds 2023 en zorgt voor de IQ-tests voor terugbetaling van logopedie door de ziekteverzekering.

Contact: [email protected]